Hakkımızda

“En uygun fiyata güvenilir ve kaliteli enerji geri kazanımlı deniz suyu yapıcıları yapıyoruz”

Aqua Nautica, tüm dünyaya ihraç edilen teknolojik olarak gelişmiş ürünler yapma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahip pazardaki liderlerden biridir.

En kaliteli su yapıcılar için ürettiğimiz yeni üretim hattımız, denizcilik ve uzun mesafe denizcilik konusundaki deneyim ve tutkumuzu içeren teknoloji ve bilgi birikimimiz, deniz suyundan temiz su üretmeyi bildiğimizin en iyi garantisidir.

Clark pompa ile uygun fiyata güvenilir ve kaliteli enerji geri kazanımlı su yapıcılar yapıyoruz. Bu pompa, geleneksel su yapıcılara kıyasla enerji tüketimini %85’e kadar düşürür.

Aqua Nautica’nın sahibi, yöneticisi ve baş mühendisi, yıllık üretiminin %95’inden fazlasını ihraç ettiği yüksek kaliteli ısıtma cihazlarının üretimi için fabrikasında yirmi yılı aşkın deneyime sahiptir.

Neredeyse kırk yıldır tutkulu bir denizci ve yelkenli tekne sahibi. Bu iki tutkuyu birleştirmeye ve minimum miktarda enerji tüketen, güneş enerjisiyle kolayca yenilenebilir, yalnızca dünyanın en iyi üreticilerinden en kaliteli bileşenleri içeren ve dünyanın en iyi üreticilerinden çok daha ekonomik olan en iyi, en kaliteli ve en sağlam deniz suyu yapıcılarını üretmeye karar verdi.

Ürünlerimiz, üretilen temiz su miktarı, tüketilen enerji miktarı, dayanıklılık, güvenilirlik, makine ve manuel üretim arasındaki o ince dengeyi oluşturmaktadır.

Fabrikanın sahip olduğu en modern teknolojiler, malzemeler, makineler ve aletler kullanılarak üretilen tüm Aqua Nautica su yapıcılar, manuel kontrolden geçer ve cihazın kurulumu ve müteakip bakımı için gereken en küçük parçalar dahil olmak üzere sahiplerinin bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanır.

Milan’ın sloganı “fabrikasından kötü bir ürün çıkamaz” ve bu nedenle her yeni birimin yaratılmasına kendisinin katılmasının nedenidir, bu nedenle gururla söyleyebiliriz ki her bir su yapıcımız bir sanat eseridir, su yapma sanatıdır.

SU YAPICILARI NASIL SATIN ALINIR?

Aqua Nautica su yapıcılar dağıtım ağımız aracılığıyla satın alınabilir ve dünyanın hemen her yerine teslim edilebilir. Cihazı satın almak için coğrafi olarak en yakın dağıtım merkeziniz veya yetkili distribütörünüz ile iletişime geçin.